NL
Logo Play 4 Peace
Sous le Haut Patronage de Sa Majesté le Roi A travers le sport pour tous, Play 4 Peace veut casser les barrières sociales et culturelles.

Brussels Play 4 Peace 2018

Brussels Play 4 Peace 2018

Sportdag - Op de Site Tour & Taxis

Onder de bescherming van UNESCO Zondag 25 Maart 2018 Gratis

Georganiseerd ter gelegenheid van de Internationale Dag van de Sport voor de Ontwikkeling en de Vrede.

Bij deze gelegenheid zullen we op zondag 25 maart 2018 de 4de editie van Brussel Play 4 Peace op de site van Tour & Taxis organiseren, en dit in een streven naar tolerantie, vrede en samenhorigheid door middel van sport.


Fitness Programma  -  Programma van de dagHet evenement wordt georganiseerd onder de auspiciën van de Unesco, en met de steun van de Koning Boudewijnstichting.

Een dertigtal verschillende sportactiviteiten zijn gepland in het weekend en gratis aangeboden aan de deelnemers (kinderen, jongeren en volwassenen). Het evenement zal meer dan 7.000 deelnemers en tal van persoonlijkheden uit culturele en sportverenigingen aantrekken.

Ons doel voor dit weekend is om het publiek bewust te maken van de macht van de sport als een instrument van vrede, dialoog, onderwijs. Een echte vector van socialisatie, recreatie en sociale cohesie. Vele giften en verrassingen staan u te wachten.

Video editie 2016 in het Koning Boudewijn Stadium

S'inscrire
Inscription