SPORT IS EEN MIDDEL TER BEVORDERING VAN SOCIALE INCLUSIE, OPVOEDING EN ONTWIKKELING.

Ons werkterrein is divers en reikt verder dan sport. Dit behelst onder meer sportactiviteiten, didactische ondersteuning, opleiding, inspirerende conferenties, het beschikbaar stellen van onze verschillende ruimtes binnen het Play4Peace House om te studeren of projecten te ontwikkelen, het schenken van school- en sportuitrusting.

De leden van onze vereniging hebben er alles aan gedaan om de jeugd uit te dagen, terwijl ze hen een kader bieden dat bevorderlijk is voor hun ontwikkeling.

Sporten

Sporten

Lichaamsbeweging en sport bieden kinderen en jongeren unieke kansen om fysieke, psychologische, sociale en relationele vaardigheden te ontwikkelen. Helaas hebben veel jongeren bij gebrek aan financiële middelen niet de mogelijkheid om de sport te beoefenen die ze willen.
Play4Peace biedt wekelijks gratis meer dan 8 sportactiviteiten aan voor jongeren van 6 tot 25 jaar onder professionele begeleiding.

Ontdek onze activiteiten

Ontwikkeling en ontdekking

Ontwikkeling en ontdekking

De betrokkenheid van jongeren bij het "Ontwikkeling en Ontdekking" programma bevordert zelfvertrouwen, inclusie, leren, zichzelf overtreffen en persoonlijke en professionele ontwikkeling (teamwerk, geduld, omgaan met emoties, …

Ontdek onze activiteiten

Play4Peace House

Play4Peace House

Als een unieke ruimte in Brussel die bestemd is voor jongeren, is het Play4Peace House een ruimte voor ontmoeting, uitwisseling en plezier maken waar het ook mogelijk is om gratis deel te nemen aan conferenties, opleidingen of inspirationele voordrachten.

Meer info

Ons steunen

Ons steunen

Er over nadenken is normaal, het doen is essentieel !
De jongeren hebben u nodig!

U kan een verschil maken door deel uit te maken van de menselijke puzzel van solidariteit.

Steun ons

Actualiteiten Play4Peace

Actualiteiten Play4Peace

Vind al onze evenementen, conferenties, persartikelen, het laatste nieuws, ..

Actualiteiten

"Ik ben Bouzrouti Yousra en ik ben 19 jaar oud. Drie maanden geleden heb ik de vereniging leren kennen dankzij een vriendin. Ik heb de kans gekregen om deel te nemen aan de inspirational talks, die mij enorm veel hebben bijgebracht, vooral op vlak van zelfontwikkeling en zelfvertrouwen. Het heeft mij gemotiveerd om door te zetten en om nooit op te geven. Ayman is een ongelooflijke persoon die jongeren helpt om het beste van zichzelf uit te stralen. En daarvoor wil ik hem hartelijk bedanken! Hij heeft me aangezet om meer in mezelf te geloven en om mijn kijk over deze wereld te verbreden. Er valt zoveel nog te ontdekken en te beleven, en samen met het hele jongerenteam gaan we er nog iets groots van maken!"

Yousra Bouzrouti
Student Industrieel ingenieur (VUB)

Mailing-List

X
Wij respecteren uw privacy.