WANNEER SPORT EN ONDERWIJS VECTOREN ZIJN VOOR INCLUSIE EN ONTWIKKELING.

Onze actieradius is gevarieerd en gaat verder dan sportactiviteiten, waarbij de academie zich richt op ondernemerschap, individuele en groepscoaching, training, conferenties en inspirerende bijeenkomsten.

De leden van onze vereniging stellen alles in het werk om jongeren te ondersteunen en te begeleiden en bieden hen een kader dat bevorderlijk is voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Sporten

Sporten

Lichamelijke activiteit en sport bieden jongeren unieke mogelijkheden om fysieke, psychologische, sociale en interpersoonlijke vaardigheden te ontwikkelen.

Play4Peace biedt wekelijks gratis sportactiviteiten aan voor jongeren van 14 tot 26 jaar onder professionele begeleiding.

Ontdek onze activiteiten

Play4Peace Academy

Play4Peace Academy

Play4Peace Academy is een innovatief initiatief gericht op het bevorderen van sociaal-professionele inclusie door middel van een uitgebreid programma dat onderwijs, sport en ondernemerschap combineert.

Meer info

Conferenties en trainingen

Conferenties en trainingen

Play4peace biedt het hele jaar door conferenties, inspirerende bijeenkomsten en trainingen voor jongeren, met als doel hen te helpen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Meer info

Ons steunen

Ons steunen

Er over nadenken is normaal, het doen is essentieel !
De jongeren hebben u nodig!

U kan een verschil maken door deel uit te maken van de menselijke puzzel van solidariteit.

Steun ons

Actualiteiten Play4Peace

Actualiteiten Play4Peace

Vind al onze evenementen, conferenties, persartikelen, het laatste nieuws, ..

Actualiteiten

"Play4Peace is een plek waar je jezelf kunt zijn, anders gezegd, je kan handelen en denken zoals jij dat wenst zonder te vrezen voor beoordelingen. Alle beslissingen worden genomen na overleg met de jongeren zelf. Je leest het goed, dankzij de jeugd en voor de jeugd! Play4peace heeft mij verschillende opportuniteiten aangeboden, die ik in andere omstandigheden nooit zou gekregen hebben. Je kan deelnemen aan verschillende activiteiten zoals inspirational talks en humanitaire projecten. Daarnaast kun je ook opleidingen volgen rond verschillende topics. Bij Play4peace heb ik de gelegenheid gekregen om uit te wisselen met verschillende mensen, die mij veel hebben bijgebracht en mij eventueel hebben aangezet tot het nadenken."

Abdullah Belasri
Student Industrieel ingenieur (VUB)

Mailing-List

X
Wij respecteren uw privacy.