SPORT IS EEN MIDDEL TER BEVORDERING VAN SOCIALE INCLUSIE, OPVOEDING EN ONTWIKKELING.

Ons werkterrein is divers en reikt verder dan sport. Dit behelst onder meer sportactiviteiten, didactische ondersteuning, opleiding, inspirerende conferenties, het beschikbaar stellen van onze verschillende ruimtes binnen het Play4Peace House om te studeren of projecten te ontwikkelen, het schenken van school- en sportuitrusting.

De leden van onze vereniging hebben er alles aan gedaan om de jeugd uit te dagen, terwijl ze hen een kader bieden dat bevorderlijk is voor hun ontwikkeling.

Sporten

Sporten

Lichaamsbeweging en sport bieden kinderen en jongeren unieke kansen om fysieke, psychologische, sociale en relationele vaardigheden te ontwikkelen. Helaas hebben veel jongeren bij gebrek aan financiële middelen niet de mogelijkheid om de sport te beoefenen die ze willen.
Play4Peace biedt wekelijks gratis meer dan 8 sportactiviteiten aan voor jongeren van 6 tot 25 jaar onder professionele begeleiding.

Ontdek onze activiteiten

Ontwikkeling en ontdekking

Ontwikkeling en ontdekking

De betrokkenheid van jongeren bij het "Ontwikkeling en Ontdekking" programma bevordert zelfvertrouwen, inclusie, leren, zichzelf overtreffen en persoonlijke en professionele ontwikkeling (teamwerk, geduld, omgaan met emoties, …

Ontdek onze activiteiten

Play4Peace House

Play4Peace House

Als een unieke ruimte in Brussel die bestemd is voor jongeren, is het Play4Peace House een ruimte voor ontmoeting, uitwisseling en plezier maken waar het ook mogelijk is om gratis deel te nemen aan conferenties, opleidingen of inspirationele voordrachten.

Meer info

Ons steunen

Ons steunen

Er over nadenken is normaal, het doen is essentieel !
De jongeren hebben u nodig!

U kan een verschil maken door deel uit te maken van de menselijke puzzel van solidariteit.

Steun ons

Actualiteiten Play4Peace

Actualiteiten Play4Peace

Vind al onze evenementen, conferenties, persartikelen, het laatste nieuws, ..

Actualiteiten

"Ik ben in contact gekomen met Play 4 peace via vrienden. Deze kennismaking was heel onverwacht: de pandemie was net gestart waardoor de meeste instellingen die ons de mogelijkheid gaf om te studeren moesten sluiten. Mijn vrienden en ik hadden dus geen plek meer om te studeren, tot een vriend ons Ayman presenteerde. Ayman had ons de P4P House ter beschikking gesteld en werd hij onze redder in nood! We hebben kennis gemaakt met sommige leden van Play 4 Peace en deden enkele (sportieve) activiteiten die zeer verrijkend waren zoals: golf, inspirational talks, voetbal en dergelijke. De energie en diversiteit in deze vereniging is buitengewoon. Het is een vereniging met zeer mooie ideeën die als hoofddoel hebben om sociale en culturele barrières te breken onder andere met behulp van sport. Ik raad iedereen aan om zich aan te sluiten om deel uit te maken van verandering in deze maatschappij! 

Zoals Mahatma Gandhi zei: “Be the change you want to see in the world.”

Hatim Atmani

Mailing-List

X
Wij respecteren uw privacy.