Steun Ons

DONNEER

Omdat alle steun telt, hebben we uw vrijgevigheid en uw loyaliteit nodig om onze acties te ontwikkelen. Giften van minstens € 40 op onze rekening bij de Koning Boudewijnstichting “Les amis de Belgium Play4Peace“ zijn fiscaal aftrekbaar.

Link naar onze rekening bij de Koning Boudewijnstichting

fondation-roi-baudouin

HOE WORDEN DONATIES GEBRUIKT?

  • Door 350 € te storten kan een jongere gedurende een heel jaar deelnemen aan onze verschillende sportactiviteiten.

  • Door 500 € te storten kunnen wij een jongere gedurende 1 jaar begeleiden in het kader van het Onwikkeling & Ontdekking-programma ( + activiteiten en begeleiding in het Play4Peace House).

Hartelijk dank voor uw steun.

"Play4Peace is een plek waar je jezelf kunt zijn, anders gezegd, je kan handelen en denken zoals jij dat wenst zonder te vrezen voor beoordelingen. Alle beslissingen worden genomen na overleg met de jongeren zelf. Je leest het goed, dankzij de jeugd en voor de jeugd! Play4peace heeft mij verschillende opportuniteiten aangeboden, die ik in andere omstandigheden nooit zou gekregen hebben. Je kan deelnemen aan verschillende activiteiten zoals inspirational talks en humanitaire projecten. Daarnaast kun je ook opleidingen volgen rond verschillende topics. Bij Play4peace heb ik de gelegenheid gekregen om uit te wisselen met verschillende mensen, die mij veel hebben bijgebracht en mij eventueel hebben aangezet tot het nadenken."

Abdullah Belasri
Student Industrieel ingenieur (VUB)

Mailing-List

X
Wij respecteren uw privacy.