Mobiliseer uw Bedrijf

MOBILISEER UW BEDRIJF

soutenir-entreprise-1-(1)

DE SOLIDAIRE TOERNOOIEN

In het voorjaar worden solidariteitstoernooien tussen bedrijven georganiseerd ten behoeve van Play4Peace. Deze toernooien (tennis, golf of voetbal) zijn momenten van discussie, sport en gezelligheid tussen de partnerteams en de jongeren van de vereniging.

Gala-P4P-base

DE GALA-AVONDEN

Elk jaar organiseert Play4Peace haar galadiner met als doel de grote successen van de jongeren van de vereniging en de projecten voor de toekomst te presenteren. Deze diners zijn ook een gelegenheid om een sterke ondersteuning te bieden aan de ontwikkelingsprojecten van de vereniging.

soutenir-entreprise-3

DE 20 KM VAN BRUSSEL

Meedoen aan de 20 km van Brussel voor Play4Peace betekent rennen en kansarme jongeren steunen. Deze race vol energie en plezier staat in het teken van saamhorigheid en delen. Door met Play4Peace te spelen, ga je ermee akkoord om minstens 100 € per persoon te in te zamelen voordat je begint. Al het ingezamelde geld gaat naar de ontwikkeling van onze projecten.

soutenir-entreprise-4

DE BXL TOUR

Kom mee op de pedalen trappen met Play4Peace om kansarme kinderen te ondersteunen. Door met Play4Peace te spelen, ga je ermee akkoord om minstens 100 € per persoon in te zamelen voordat je begint aan de tour. Al het ingezamelde geld gaat naar de ontwikkeling van onze projecten. De datum van de 5e editie in 2021 wordt binnenkort bekend gemaakt.

Klik hier voor alle praktische details van de BXL Tour :

"Play4Peace is een plek waar je jezelf kunt zijn, anders gezegd, je kan handelen en denken zoals jij dat wenst zonder te vrezen voor beoordelingen. Alle beslissingen worden genomen na overleg met de jongeren zelf. Je leest het goed, dankzij de jeugd en voor de jeugd! Play4peace heeft mij verschillende opportuniteiten aangeboden, die ik in andere omstandigheden nooit zou gekregen hebben. Je kan deelnemen aan verschillende activiteiten zoals inspirational talks en humanitaire projecten. Daarnaast kun je ook opleidingen volgen rond verschillende topics. Bij Play4peace heb ik de gelegenheid gekregen om uit te wisselen met verschillende mensen, die mij veel hebben bijgebracht en mij eventueel hebben aangezet tot het nadenken."

Abdullah Belasri
Student Industrieel ingenieur (VUB)

Mailing-List

X
Wij respecteren uw privacy.