Mobiliseer uw Bedrijf

MOBILISEER UW BEDRIJF

soutenir-entreprise-1-(1)

DE SOLIDAIRE TOERNOOIEN

In het voorjaar worden solidariteitstoernooien tussen bedrijven georganiseerd ten behoeve van Play4Peace. Deze toernooien (tennis, golf of voetbal) zijn momenten van discussie, sport en gezelligheid tussen de partnerteams en de jongeren van de vereniging.

Gala-P4P-base

DE GALA-AVONDEN

Elk jaar organiseert Play4Peace haar galadiner met als doel de grote successen van de jongeren van de vereniging en de projecten voor de toekomst te presenteren. Deze diners zijn ook een gelegenheid om een sterke ondersteuning te bieden aan de ontwikkelingsprojecten van de vereniging.

soutenir-entreprise-3

DE 20 KM VAN BRUSSEL

Meedoen aan de 20 km van Brussel voor Play4Peace betekent rennen en kansarme jongeren steunen. Deze race vol energie en plezier staat in het teken van saamhorigheid en delen. Door met Play4Peace te spelen, ga je ermee akkoord om minstens 100 € per persoon te in te zamelen voordat je begint. Al het ingezamelde geld gaat naar de ontwikkeling van onze projecten.

soutenir-entreprise-4

DE BXL TOUR

Kom mee op de pedalen trappen met Play4Peace om kansarme kinderen te ondersteunen. Door met Play4Peace te spelen, ga je ermee akkoord om minstens 100 € per persoon in te zamelen voordat je begint aan de tour. Al het ingezamelde geld gaat naar de ontwikkeling van onze projecten. De datum van de 5e editie in 2021 wordt binnenkort bekend gemaakt.

Klik hier voor alle praktische details van de BXL Tour :

"Ik ben Bouzrouti Yousra en ik ben 19 jaar oud. Drie maanden geleden heb ik de vereniging leren kennen dankzij een vriendin. Ik heb de kans gekregen om deel te nemen aan de inspirational talks, die mij enorm veel hebben bijgebracht, vooral op vlak van zelfontwikkeling en zelfvertrouwen. Het heeft mij gemotiveerd om door te zetten en om nooit op te geven. Ayman is een ongelooflijke persoon die jongeren helpt om het beste van zichzelf uit te stralen. En daarvoor wil ik hem hartelijk bedanken! Hij heeft me aangezet om meer in mezelf te geloven en om mijn kijk over deze wereld te verbreden. Er valt zoveel nog te ontdekken en te beleven, en samen met het hele jongerenteam gaan we er nog iets groots van maken!"

Yousra Bouzrouti
Student Industrieel ingenieur (VUB)

Mailing-List

X
Wij respecteren uw privacy.