Play4Peace ontvangt de Peace & Sport Prijs

award-winning

Op donderdag 7 december 2017 werd in Monaco de 10e editie van het Peace and Sport Forum gehouden, onder voorzitterschap van ZDH Prins Albert II van Monaco. Het is het grootste internationale forum dat sport en vrede in de kijker zet. Meer dan 100 landen waren vertegenwoordigd.

Met Brussels Play4Peace was België voor het eerst in 10 edities van het Forum de winnaar. Die avond waren er ook mededingers in andere categorieën bijvoorbeeld: de stichting PSG, de stichting FC Barcelona en het organiserend comité van de volgende Olympische Winterspelen 2018 ter ere van sport en vrede. Meer dan 100 landen waren vertegenwoordigd.

Een mooie avond, gedragen door kwaliteitsambassadeurs. Onder hen vonden we Novak Djokovic, Felipe Massa en Didier Drogba.

Dit was een buitengewone kans om Brussel en zijn diversiteit in het middelpunt van de belangstelling te plaatsen en zo grote erkenning te krijgen voor het Brussels Play4Peace-project.

 

ZDH Prins Albert II van Monaco wilde Ayman Ramdani, verantwoordelijk voor het project, persoonlijk bedanken na zijn toespraak die hem enorm raakte, evenals voor het uitstekende werk dat door de vereniging en zijn team is verricht.

"Ik ben Bouzrouti Yousra en ik ben 19 jaar oud. Drie maanden geleden heb ik de vereniging leren kennen dankzij een vriendin. Ik heb de kans gekregen om deel te nemen aan de inspirational talks, die mij enorm veel hebben bijgebracht, vooral op vlak van zelfontwikkeling en zelfvertrouwen. Het heeft mij gemotiveerd om door te zetten en om nooit op te geven. Ayman is een ongelooflijke persoon die jongeren helpt om het beste van zichzelf uit te stralen. En daarvoor wil ik hem hartelijk bedanken! Hij heeft me aangezet om meer in mezelf te geloven en om mijn kijk over deze wereld te verbreden. Er valt zoveel nog te ontdekken en te beleven, en samen met het hele jongerenteam gaan we er nog iets groots van maken!"

Yousra Bouzrouti
Student Industrieel ingenieur (VUB)

Mailing-List

X
Wij respecteren uw privacy.