Play 4 Peace House

Het Play 4 Peace House

We droomden van een rustige en motiverende werkplek voor jongeren, maar de bestaande ruimtes in Brussel voldeden in onze ogen niet perfect aan deze voorwaarden. Omdat we de ideale ruimte niet konden vinden, stelden we ons de onze voor, die van u!

P4P-house-1 

Het Play4Peace House biedt jongeren de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, om van gedachten te wisselen over elkaars cultuur en te leren van hun verschillen, met als doel eenheid waarbij iedereen een rol te spelen heeft.

Je netwerk creëren of uitbreiden, je capaciteiten en vaardigheden verbeteren, meer zelfvertrouwen krijgen.

Er worden diverse activiteiten aangeboden, bijles, kookworkshop, Nederlandse en Engelse les ... of zelf je eigen projecten ontwikkelen zoals het opzetten van een start-up.

P4P-house-2 

De conferenties

Het hele jaar door worden inspirationele conferenties en kwaliteitsvolle opleidingen gratis aangeboden om jongeren te helpen met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Uitwisseling en amusement zijn de sleutelwoorden van het Play4Peace House.

In een inspirerende en dynamische setting draagt iedereen zijn steentje bij.

Een warm, modern huis, voor iedereen toegankelijk en gratis.

     
ONTDEK ONZE AGENDA

"Ik ben in contact gekomen met Play 4 peace via vrienden. Deze kennismaking was heel onverwacht: de pandemie was net gestart waardoor de meeste instellingen die ons de mogelijkheid gaf om te studeren moesten sluiten. Mijn vrienden en ik hadden dus geen plek meer om te studeren, tot een vriend ons Ayman presenteerde. Ayman had ons de P4P House ter beschikking gesteld en werd hij onze redder in nood! We hebben kennis gemaakt met sommige leden van Play 4 Peace en deden enkele (sportieve) activiteiten die zeer verrijkend waren zoals: golf, inspirational talks, voetbal en dergelijke. De energie en diversiteit in deze vereniging is buitengewoon. Het is een vereniging met zeer mooie ideeën die als hoofddoel hebben om sociale en culturele barrières te breken onder andere met behulp van sport. Ik raad iedereen aan om zich aan te sluiten om deel uit te maken van verandering in deze maatschappij! 

Zoals Mahatma Gandhi zei: “Be the change you want to see in the world.”

Hatim Atmani

Mailing-List

X
Wij respecteren uw privacy.