Play 4 Peace House

Het Play 4 Peace House

We droomden van een rustige en motiverende werkplek voor jongeren, maar de bestaande ruimtes in Brussel voldeden in onze ogen niet perfect aan deze voorwaarden. Omdat we de ideale ruimte niet konden vinden, stelden we ons de onze voor, die van u!

P4P-house-1 

Het Play4Peace House biedt jongeren de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, om van gedachten te wisselen over elkaars cultuur en te leren van hun verschillen, met als doel eenheid waarbij iedereen een rol te spelen heeft.

Je netwerk creëren of uitbreiden, je capaciteiten en vaardigheden verbeteren, meer zelfvertrouwen krijgen.

Er worden diverse activiteiten aangeboden, bijles, kookworkshop, Nederlandse en Engelse les ... of zelf je eigen projecten ontwikkelen zoals het opzetten van een start-up.

P4P-house-2 

De conferenties

Het hele jaar door worden inspirationele conferenties en kwaliteitsvolle opleidingen gratis aangeboden om jongeren te helpen met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Uitwisseling en amusement zijn de sleutelwoorden van het Play4Peace House.

In een inspirerende en dynamische setting draagt iedereen zijn steentje bij.

Een warm, modern huis, voor iedereen toegankelijk en gratis.

     
ONTDEK ONZE AGENDA

"Play4Peace is een plek waar je jezelf kunt zijn, anders gezegd, je kan handelen en denken zoals jij dat wenst zonder te vrezen voor beoordelingen. Alle beslissingen worden genomen na overleg met de jongeren zelf. Je leest het goed, dankzij de jeugd en voor de jeugd! Play4peace heeft mij verschillende opportuniteiten aangeboden, die ik in andere omstandigheden nooit zou gekregen hebben. Je kan deelnemen aan verschillende activiteiten zoals inspirational talks en humanitaire projecten. Daarnaast kun je ook opleidingen volgen rond verschillende topics. Bij Play4peace heb ik de gelegenheid gekregen om uit te wisselen met verschillende mensen, die mij veel hebben bijgebracht en mij eventueel hebben aangezet tot het nadenken."

Abdullah Belasri
Student Industrieel ingenieur (VUB)

Mailing-List

X
Wij respecteren uw privacy.