Steun Ons

Schenk je tijd

WORD VRIJWILLIGER OP ONZE EVENEMENTEN

Play4peace organiseert het hele jaar door verschillende evenementen om fondsen te werven om zijn acties te financieren. Een eindejaarssolidariteitsgala bij tennis-, golf- of voetbaltoernooien, we hebben vrijwilligers nodig om ons te helpen op D-day !

soutenir-temps-1

WORD EEN EXPERT OF MENTOR

Deel jouw expertise in onze programma's en ga in gesprek met jonge mensen. Wil je meedoen door je ervaring te delen? Kom en deel uw knowhow en uw expertise om de vaardigheden van jongeren ondersteund door de vereniging te vergroten: animatie van workshops om de professionele wereld te ontdekken, inspirerende gesprekken, mock-interviews, advies aan ondernemers, gesprekken in het Engels ...

Word lid van onze gemeenschap van peters-meters voor een langdurige verbintenis of voor een paar uur.

soutenir-temps-2

"Ik ben Bouzrouti Yousra en ik ben 19 jaar oud. Drie maanden geleden heb ik de vereniging leren kennen dankzij een vriendin. Ik heb de kans gekregen om deel te nemen aan de inspirational talks, die mij enorm veel hebben bijgebracht, vooral op vlak van zelfontwikkeling en zelfvertrouwen. Het heeft mij gemotiveerd om door te zetten en om nooit op te geven. Ayman is een ongelooflijke persoon die jongeren helpt om het beste van zichzelf uit te stralen. En daarvoor wil ik hem hartelijk bedanken! Hij heeft me aangezet om meer in mezelf te geloven en om mijn kijk over deze wereld te verbreden. Er valt zoveel nog te ontdekken en te beleven, en samen met het hele jongerenteam gaan we er nog iets groots van maken!"

Yousra Bouzrouti
Student Industrieel ingenieur (VUB)

Mailing-List

X
Wij respecteren uw privacy.