Steun Ons

Schenk je tijd

WORD VRIJWILLIGER OP ONZE EVENEMENTEN

Play4peace organiseert het hele jaar door verschillende evenementen om fondsen te werven om zijn acties te financieren. Een eindejaarssolidariteitsgala bij tennis-, golf- of voetbaltoernooien, we hebben vrijwilligers nodig om ons te helpen op D-day !

soutenir-temps-1

WORD EEN EXPERT OF MENTOR

Deel jouw expertise in onze programma's en ga in gesprek met jonge mensen. Wil je meedoen door je ervaring te delen? Kom en deel uw knowhow en uw expertise om de vaardigheden van jongeren ondersteund door de vereniging te vergroten: animatie van workshops om de professionele wereld te ontdekken, inspirerende gesprekken, mock-interviews, advies aan ondernemers, gesprekken in het Engels ...

Word lid van onze gemeenschap van peters-meters voor een langdurige verbintenis of voor een paar uur.

soutenir-temps-2

"Play 4 Peace is een geweldige organisatie, waardoor ik mensen met allerlei achtergronden heb leren kennen. Play 4 Peace brengt mensen bij elkaar, zodat we elkaar ontmoeten op basis van een gemeenschappelijke passie voor de sport die we beoefenen. Het helpt jongeren bij het aanpakken van sociale kwesties, bijvoorbeeld door sympathie en begrip te ontwikkelen en alledaagse vooroordelen te overwinnen. Maar voor mij is het belangrijkstedat ik hierdoor de sport kan spelen waar ik van hou, met anderen die ook van de sport houden."

Thomas Karmarker

Mailing-List

X
Wij respecteren uw privacy.