Coaching

P4P-house-1 

Coaching

Play4Peace biedt individuele en groepscoaching aan.

Wat is individuele coaching?

Coaching is het ondersteunen van jongeren bij het definiëren en bereiken van hun doelen en het oplossen van hun persoonlijke en professionele problemen. Het doel van deze sessies is om jongeren in staat te stellen hun beperkende overtuigingen en hulpbronnen te identificeren, zodat ze zichzelf de middelen kunnen geven om hun doelen te bereiken.

Wat is groepscoaching?

Groepscoaching stimuleert de uitwisseling van praktijken en hulpmiddelen tussen verschillende mensen, zodat iedereen oplossingen kan ontwikkelen en vinden voor gemeenschappelijke problemen.

Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Coaching voor je professionele interviews (CV, motivatiebrief, interview op zich, ...) met Amazon
  • Points of You fototaal workshop

"Ik ben Bouzrouti Yousra en ik ben 19 jaar oud. Drie maanden geleden heb ik de vereniging leren kennen dankzij een vriendin. Ik heb de kans gekregen om deel te nemen aan de inspirational talks, die mij enorm veel hebben bijgebracht, vooral op vlak van zelfontwikkeling en zelfvertrouwen. Het heeft mij gemotiveerd om door te zetten en om nooit op te geven. Ayman is een ongelooflijke persoon die jongeren helpt om het beste van zichzelf uit te stralen. En daarvoor wil ik hem hartelijk bedanken! Hij heeft me aangezet om meer in mezelf te geloven en om mijn kijk over deze wereld te verbreden. Er valt zoveel nog te ontdekken en te beleven, en samen met het hele jongerenteam gaan we er nog iets groots van maken!"

Yousra Bouzrouti
Student Industrieel ingenieur (VUB)

Mailing-List

X
Wij respecteren uw privacy.