Academy Drink4Peace

drink4peace 

Play4Peace heeft in samenwerking met Solvay Business School een borrelproject ontwikkeld. Het idee achter dit project is om een nieuwe manier van financiering te lanceren zodat het goede doel minder afhankelijk wordt van externe steun.

In samenwerking met verschillende experts uit de drankensector werken we aan de officiële lancering van Drink4Peace, dat het eerste drankje zal zijn dat gemaakt wordt door en voor jongeren. 100% van de winst wordt teruggestort in de vereniging om de academie te financieren.

Het succes van dit project is op twee manieren belangrijk. Ten eerste zal het economische succes aantonen dat andere manieren om verenigingen te financieren mogelijk zijn. Ten tweede zal het jongeren bewijzen dat ze in staat zijn om te evolueren, te leren en een echte impact te hebben op de ontwikkeling van een bedrijf.

De jongeren in elk cohort zullen een 'stage' lopen bij Drink4Peace om te leren en het concept te ontwikkelen samen met het team en onafhankelijke experts. Verschillende workshops, begeleid door professionals, zullen worden opgezet om de jongeren te ondersteunen, zodat ze vervolgens hun kennis in het veld kunnen testen.

"Play 4 Peace is een geweldige organisatie, waardoor ik mensen met allerlei achtergronden heb leren kennen. Play 4 Peace brengt mensen bij elkaar, zodat we elkaar ontmoeten op basis van een gemeenschappelijke passie voor de sport die we beoefenen. Het helpt jongeren bij het aanpakken van sociale kwesties, bijvoorbeeld door sympathie en begrip te ontwikkelen en alledaagse vooroordelen te overwinnen. Maar voor mij is het belangrijkstedat ik hierdoor de sport kan spelen waar ik van hou, met anderen die ook van de sport houden."

Thomas Karmarker

Mailing-List

X
Wij respecteren uw privacy.