Inspirerende reis

voyage-academy 

Als onderdeel van de academie sluiten we elk programma af met een inspiratieweek in een internationaal stad.

Deze inspiratieweek is een uitzonderlijke kans voor jongeren om een meeslepende en verrijkende ervaring op te doen. Ze krijgen de kans om ondernemers, start-ups en andere belangrijke spelers in het ondernemende ecosysteem te ontmoeten in een dynamische stad.

Het belangrijkste doel van de week is om jongeren te inspireren en hen in staat te stellen nieuwe perspectieven te ontdekken, hun grenzen te verleggen en hun visie op de wereld te verbreden. Door succesvolle ondernemers te ontmoeten, incubators te bezoeken en deel te nemen aan stimulerende uitwisselingen en discussies, kunnen ze hun ruimdenkendheid, creativiteit en ondernemersgeest ontwikkelen.

Door deze inspiratieweek in de Verenigde Staten biedt de Play4Peace Academy jongeren een transformerende ervaring die verder gaat dan de muren van het klaslokaal en hen voorbereidt om de uitdagingen van de professionele wereld met vertrouwen, openheid en vastberadenheid aan te gaan.

Voor deelname aan de reis wordt een bedrag van €550 per student gevraagd. De rest van de kosten wordt gedekt door fondsenwerving onder jongeren en financiële steun van onze partners.

"Ik heb kennis gemaakt met play 4 peace gedurende de tweede zit in corona tijden. Ze hebben hun lokalen ter beschikking gesteld aan verschillende studenten, in een periode waarin een studieplek vinden een uitdaging was. Hierna heb ik ook nog aan een initiatieles golfen mogen deelnemen , iets wat ik nooit eerder had gedaan."

Abdennour Toulni
Revalidatie wetenschap en kinesitherapie VUB

Mailing-List

X
Wij respecteren uw privacy.