Conferentie van Ayman Ramdani

Conferentie van Ayman Ramdani

Dit jaar markeert het 10-jarig jubileum van Play4Peace, en om deze belangrijke mijlpaal te vieren, heeft Ayman ermee ingestemd, voor de eerste keer, zijn persoonlijke verhaal en de reis die hem heeft geleid tot het ondersteunen van meer dan 20.000 jongeren te delen.

Ayman, wiens leven gekenmerkt is door uitdagingen vanaf jonge leeftijd, waaronder ernstig stotteren en frequente epileptische aanvallen, is uitgegroeid tot een leider en visionair in de non-profitsector. Zijn presentatie bood een zeldzaam en diep inzicht in zijn veerkracht en reis die hem in 2014 leidde tot de oprichting van Play4Peace na de dood van zijn vader. Zijn verhaal is een krachtige getuigenis geworden van hoe kracht van karakter en vastberadenheid persoonlijke obstakels kunnen veranderen in een bron van inspiratie en actie voor anderen.

Deze avond zat vol inspirerende anekdotes, levenslessen en reflecties op de impact van Play4Peace gedurende het afgelopen decennium. Het was ook een echt moment van uitwisseling, emotie en vreugde, waar deelnemers de kans kregen om andere leden van onze gemeenschap te ontmoeten, ervaringen te delen en waardevolle verbindingen te smeden.

Dank je wel, Ayman, voor deze werkelijk inspirerende uitwisseling!

"Play 4 Peace is een geweldige organisatie, waardoor ik mensen met allerlei achtergronden heb leren kennen. Play 4 Peace brengt mensen bij elkaar, zodat we elkaar ontmoeten op basis van een gemeenschappelijke passie voor de sport die we beoefenen. Het helpt jongeren bij het aanpakken van sociale kwesties, bijvoorbeeld door sympathie en begrip te ontwikkelen en alledaagse vooroordelen te overwinnen. Maar voor mij is het belangrijkstedat ik hierdoor de sport kan spelen waar ik van hou, met anderen die ook van de sport houden."

Thomas Karmarker

Mailing-List

X
Wij respecteren uw privacy.