Youth Inclusion Forum

panel1-min 

Play4Peace was aanwezig in het Europees Parlement als onderdeel van het Youth Inclusion Forum!


Een evenement georganiseerd door Life Project 4 Youth (LP4Y), dat zich inzet voor sociale inclusie in meer dan 14 landen.

In heel Europa ervaren veel jongeren de gevolgen van een sociale en economische crisis die sociale uitsluiting versterkt. Via dialoog en uitwisseling is het belangrijk om deze onderwerpen prominent op de agenda te zetten.

"Als we een meer inclusieve samenleving willen opbouwen, kan dat alleen door onze prachtige jeugd erbij te betrekken," aldus Ayman Ramdani.

Omdat inclusie van iedereen van groot belang is voor Play4Peace, hebben we erover gediscussieerd naast een vooraanstaand panel bestaande uit Ihsane Haouach, Farah Ridane, Bernard Clerfayt en Charles-Henri de Maleissye-Melun.

We hadden ook het genoegen om te luisteren naar inspirerende uitwisselingen van Olivier De Schutter, Nicolas Janssen, Fatima Zibouh, Tahar El Hamdaoui en Frédéric Simonart tijdens een tweede panel. Dit alles werd afgesloten met verhelderende opmerkingen van Jean-Christophe Tellier.

We willen Emmanuel Blin, Emilie de Gerlache bedanken voor de organisatie van dit forum, en Philippe Lamberts voor de gastvrijheid in het Europees Parlement.

We zijn trots om aan deze discussies te hebben deelgenomen in het hart van Europa. Laten we samen een meer inclusieve samenleving opbouwen!

"Ik heb kennis gemaakt met play 4 peace gedurende de tweede zit in corona tijden. Ze hebben hun lokalen ter beschikking gesteld aan verschillende studenten, in een periode waarin een studieplek vinden een uitdaging was. Hierna heb ik ook nog aan een initiatieles golfen mogen deelnemen , iets wat ik nooit eerder had gedaan."

Abdennour Toulni
Revalidatie wetenschap en kinesitherapie VUB

Mailing-List

X
Wij respecteren uw privacy.