Play4Peace werft aan

soutenir-entreprise-1-(1) 

Play4Peace werft aan!

Nieuw academisch jaar, nieuwe uitdagingen!

Als je deel wilt uitmaken van een team dat zeer gemotiveerd is om een verschil te maken en sociale en culturele barrières te doorbreken, lees dan verder voor meer informatie. Na negen jaar jongeren te hebben laten sporten en conferenties, trainingen en workshops te hebben georganiseerd, blijft Play4Peace zich ontwikkelen.

We hebben net de Play4Peace Academy gelanceerd, de eerste pre-incubator gericht op ondernemerschap, en we hebben nog veel meer plannen voor onze 10e verjaardag in 2024.

Meer projecten betekent dat we hulp nodig hebben.

Daarom zoeken we 2 profielen om ons te helpen groeien.

Jeugdcoördinator: (Part-time) Contactpersoon zijn voor jongeren binnen Play4Peace: Bespreken van de behoeften van elke jongere op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling; Organiseren en beheren van de sportactiviteiten van Play4Peace met onze partnerclubs/coaches; Beheren van de inschrijvingen van jongeren voor sport/onderwijsactiviteiten; Helpen van elke jongere bij het vinden van hun plek en doorverwijzen naar een coach voor persoonlijke ontwikkeling indien nodig; Van tijd tot tijd velden bezoeken om contact te houden met jongeren; Informele bijeenkomsten organiseren met jongeren die daar behoefte aan hebben; Een enquête ontwikkelen om de impact van de vereniging op jongeren te beoordelen; Nieuwe instrumenten ontwikkelen en/of verbeteren om de verschillende programma's te monitoren, enz.


Vereiste ervaring

  • Minstens 3 jaar ervaring in jeugdwerk
  • Gepassioneerd door jeugdontwikkeling en coaching
  • Interesse in de sport- en onderwijssector
  • Zeer goede kennis van het Frans. Nederlands en Engels een pluspunt
  • Goede beheersing van IT-tools (Word, Excel, enz.)

 

Stagiaire Event Manager: (Full time) Assisteren van het managementteam bij het ontwikkelen, creëren en organiseren van verschillende evenementen gedurende het jaar; 10-jarig Gala, Run4Peace, sporttoernooien, enz. Je moet contact onderhouden met verschillende belanghebbenden, leveranciers en partners om elk evenement te organiseren.

Vereiste ervaring

  • Ervaring met het organiseren van evenementen
  • Passie voor het organiseren van evenementen
  • Interesse in de sport- en onderwijssector
  • Zeer goede kennis van het Frans. Nederlands en Engels een pluspunt
  • Goede beheersing van IT-tools (Word, Excel, enz.)

Als je geïnteresseerd bent in een van deze functies, stuur ons dan je CV naar info@play4Peace.be en we sturen je de volledige vacature. Aarzel niet om het ons te laten weten als je denkt dat anderen ook geïnteresseerd zijn.

Ayman & Louis-Dorsan

"Ik ben Bouzrouti Yousra en ik ben 19 jaar oud. Drie maanden geleden heb ik de vereniging leren kennen dankzij een vriendin. Ik heb de kans gekregen om deel te nemen aan de inspirational talks, die mij enorm veel hebben bijgebracht, vooral op vlak van zelfontwikkeling en zelfvertrouwen. Het heeft mij gemotiveerd om door te zetten en om nooit op te geven. Ayman is een ongelooflijke persoon die jongeren helpt om het beste van zichzelf uit te stralen. En daarvoor wil ik hem hartelijk bedanken! Hij heeft me aangezet om meer in mezelf te geloven en om mijn kijk over deze wereld te verbreden. Er valt zoveel nog te ontdekken en te beleven, en samen met het hele jongerenteam gaan we er nog iets groots van maken!"

Yousra Bouzrouti
Student Industrieel ingenieur (VUB)

Mailing-List

X
Wij respecteren uw privacy.