Een Fransman in Beijing: een revolutie in branding in China

Louis-Houdart 

Kom naar onze volgende conferentie met Louis Houdart, de discrete ondernemer achter Creative Capital! 

Louis Houdart, oprichter van een van China's toonaangevende onafhankelijke brandingbureaus (nu Altavia Group), is een meesterverteller. Hij heeft talloze wereldwijde merken getransformeerd en bedrijven, met name in China, geholpen om 'hun ziel te vinden'. 

Zijn expertise ligt niet alleen in branding, maar ook in culturele integratie. Louis heeft gewoond en gewerkt in wereldsteden als Londen, Barcelona, Singapore en New York. Hij is een Parijzenaar die door culturele barrières heen is gebroken om naam te maken in China, waar hij zelfs adviseur buitenlandse handel is geworden voor de Franse regering. Zijn eenvoudige filosofie, "als je doet waar je van houdt en houdt van wat je doet, is het geen werk, maar liefde", is het geheim van zijn fenomenale succes. 

Kom en ontdek het creatieve genie van deze man, die passie, innovatie en een diep begrip van merken in een geglobaliseerde wereld combineert. 

Mis deze unieke kans niet om geïnspireerd te worden door een van de grootste merkstrategen van onze tijd!

Registratie via deze link

Gratis voor jongeren onder de 30 die nog studeren of werkloos zijn.

Gratis deelname voor anderen: BE60 3631 5627 0070

Datum: Maandag 20 november 2023

Timing: 18h30 - 20h30

Adres: Play4Peace House - Rue Gabrielle Petit 32 - 1080 Molenbeek-Saint-Jean

"Play4Peace is een plek waar je jezelf kunt zijn, anders gezegd, je kan handelen en denken zoals jij dat wenst zonder te vrezen voor beoordelingen. Alle beslissingen worden genomen na overleg met de jongeren zelf. Je leest het goed, dankzij de jeugd en voor de jeugd! Play4peace heeft mij verschillende opportuniteiten aangeboden, die ik in andere omstandigheden nooit zou gekregen hebben. Je kan deelnemen aan verschillende activiteiten zoals inspirational talks en humanitaire projecten. Daarnaast kun je ook opleidingen volgen rond verschillende topics. Bij Play4peace heb ik de gelegenheid gekregen om uit te wisselen met verschillende mensen, die mij veel hebben bijgebracht en mij eventueel hebben aangezet tot het nadenken."

Abdullah Belasri
Student Industrieel ingenieur (VUB)

Mailing-List

X
Wij respecteren uw privacy.