Play4Peace op het "Youth Inclusion Forum"

Life Project 4 Youth België (LP4Y België) is trots om het Youth Inclusion Forum België te lanceren, met zijn openingsavond gepland op 30 november in het Europees Parlement, gericht op de cruciale vraag:

"Uitsluiting van jongeren in Brussel: Hoe kunnen we actie ondernemen?"

Het Youth Inclusion Forum België heeft tot doel het Brusselse ecosysteem te betrekken bij het aanpakken van de inclusie van jongeren (17-25 jaar) die te maken hebben met aanzienlijke kwetsbaarheid in Brussel, met specifieke aandacht voor "NEET" (niet in onderwijs, werk of opleiding).

Op 30 november zal het evenement beginnen met een symposium waarbij echte en potentiële actoren uit het Brusselse ecosysteem samenkomen (bedrijven, verenigingen, opvoeders, filantropen, vrijwilligers, overheidsinstanties, enz.).

Ayman Ramdain, de oprichter van Play4Peace, zal de eer hebben om te spreken naast Bernard Clerfayt, Olivier De Schutter, Fatima Zibouh, Nicolas Janssen, Frédéric Simonart, Ihsane Haouach, Tahar El Hamdaoui, Ayman Ramdani, Charles-Henri de Maleissye-Melun, Farah Ridane, John Delaporte en Jean-Christophe Tellier.

Dit markeert het begin van een reeks workshops die zich over meerdere jaren zullen uitstrekken en gewijd zijn aan het bevorderen van de integratie van jongeren in aanzienlijke kwetsbaarheid in Brussel.

Datum: 30 november 2023, van 19.00 tot 22.00 uur

Locatie: In het Europees Parlement

Het symposium wordt gevolgd door een netwerksessie.

Inschrijvingen: via deze LINK

"Play4Peace is een plek waar je jezelf kunt zijn, anders gezegd, je kan handelen en denken zoals jij dat wenst zonder te vrezen voor beoordelingen. Alle beslissingen worden genomen na overleg met de jongeren zelf. Je leest het goed, dankzij de jeugd en voor de jeugd! Play4peace heeft mij verschillende opportuniteiten aangeboden, die ik in andere omstandigheden nooit zou gekregen hebben. Je kan deelnemen aan verschillende activiteiten zoals inspirational talks en humanitaire projecten. Daarnaast kun je ook opleidingen volgen rond verschillende topics. Bij Play4peace heb ik de gelegenheid gekregen om uit te wisselen met verschillende mensen, die mij veel hebben bijgebracht en mij eventueel hebben aangezet tot het nadenken."

Abdullah Belasri
Student Industrieel ingenieur (VUB)

Mailing-List

X
Wij respecteren uw privacy.