Eindejaarscadeau-Ideëen

EINDEJAARSCADEAU-IDEËEN

Play4Peace en APM Parfum bieden u het ideale cadeau voor de feestdagen.

Wilt u uw werknemers, klanten of dierbaren een plezier doen voor de feestdagen terwijl u deelneemt aan een maatschappelijk impactvol project?

Play4Peace heeft zich aangesloten bij APM Parfum om u het perfecte cadeau te bieden.

Ontdek onze geurkaarsen gemaakt van plantaardige was, met geuren die exclusief afkomstig zijn van Grasse, de wereldhoofdstad van de parfum.

Alle verzamelde fondsen zullen worden gedoneerd aan onze non-profitorganisatie om jongeren uit minder bevoorrechte milieus te ondersteunen.

Geparfumeerde kaarsen 290 gr voor 50€ in plaats van 69€ per stuk.

  • Jardin de Carthage
  • Vertine
  • Ambre divin
  • Bois secret
  • Figue mystic
  • Damia
  • Black oud

(Beschikbaarheid kan variëren)

 

Bestellingen: info(a)play4peace.be

 

APM Parfum is een toonaangevende speler op het gebied van omgevingsgeuren en geurmarketing, met creaties voor prestigieuze klanten wereldwijd.

APM Parfum deelt onze visie op vrede en inclusie van alle gemeenschappen.

Hun ambachtelijke kaarsen symboliseren perfect het licht en de hoop die we tijdens de feestdagen in elk huis willen brengen. Ze stellen "magie en emotie te genereren door de enige kracht van parfum".

Enkele klanten van APM Parfum zijn Michlifen, Sofitel, Four Seasons, Mercedes-Benz, Hilton, Mandarin Hotel.

 

Samen breken we sociale en culturele barrières af door sport en onderwijs.

"Ik ben in contact gekomen met Play 4 peace via vrienden. Deze kennismaking was heel onverwacht: de pandemie was net gestart waardoor de meeste instellingen die ons de mogelijkheid gaf om te studeren moesten sluiten. Mijn vrienden en ik hadden dus geen plek meer om te studeren, tot een vriend ons Ayman presenteerde. Ayman had ons de P4P House ter beschikking gesteld en werd hij onze redder in nood! We hebben kennis gemaakt met sommige leden van Play 4 Peace en deden enkele (sportieve) activiteiten die zeer verrijkend waren zoals: golf, inspirational talks, voetbal en dergelijke. De energie en diversiteit in deze vereniging is buitengewoon. Het is een vereniging met zeer mooie ideeën die als hoofddoel hebben om sociale en culturele barrières te breken onder andere met behulp van sport. Ik raad iedereen aan om zich aan te sluiten om deel uit te maken van verandering in deze maatschappij! 

Zoals Mahatma Gandhi zei: “Be the change you want to see in the world.”

Hatim Atmani

Mailing-List

X
Wij respecteren uw privacy.