Sportlessen zijn terug

Rugby-8 

Sportcursussen met Play4Peace gaan weer van start!

Met veel plezier kondigen we aan dat onze sportcursussen voor jongeren van 14 tot 26 jaar weer van start gaan. Dit seizoen belooft dynamischer en belonender te worden dan ooit, met een verscheidenheid aan activiteiten voor elk wat wils.

Voetbal

Elke woensdag om 18.30 uur kun je bij ons terecht voor een professionele training met gediplomeerde coaches van de Drills Academy. De training vindt plaats op een indoor synthetisch veld. Voetbal is een sport die teamwork, discipline en conditie stimuleert. Het is een ideale kans om je vaardigheden te verbeteren en te gedijen op het veld. 

En als extraatje hebben sommige van onze coaches zelfs de Rode Duivels gecoacht. 

Inschrijven via Voetbal

Golf

Als je de voorkeur geeft aan de rust en stilte van een golfbaan, dan is ons zondagprogramma om 15.00 uur op Golf du Drohme echt iets voor jou. Golf is een elegante sport die finesse en strategie combineert. Het is ook een uitstekende gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten terwijl je je swing perfectioneert. Golf is een ideale sport om aan je mentale gezondheid te werken.

Inschrijven via Golf

Rugby

Voor liefhebbers van actie en kameraadschap is rugby een fantastische optie. Op dinsdagavond komen we samen voor dynamische sessies waar solidariteit en competitie samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren. Sessies gereserveerd voor 2 IPPJ-centra.

Boksen

Onze bokslessen zitten momenteel vol, maar maak je geen zorgen, misschien hebben we binnenkort plaatsen vrij. Blijf kijken voor meer informatie.

Dit seizoen belooft vol sportieve uitdagingen te zitten, spannende ontmoetingen en mogelijkheden om je lichaam en geest te ontwikkelen. Als je nog geen lid bent van Play4Peace, is er nog tijd om je in te schrijven en deel uit te maken van deze geweldige ervaring.

Vergeet niet dat het aantal inschrijvingen beperkt is, dus zorg ervoor dat je je plaats zo snel mogelijk reserveert. Om je in te schrijven of voor meer informatie, contacteer ons op info(a)play4peace.be. Mis deze unieke kans niet om te groeien en nieuwe sportieve horizonten te ontdekken met Play4Peace!

"Ik ben in contact gekomen met Play 4 peace via vrienden. Deze kennismaking was heel onverwacht: de pandemie was net gestart waardoor de meeste instellingen die ons de mogelijkheid gaf om te studeren moesten sluiten. Mijn vrienden en ik hadden dus geen plek meer om te studeren, tot een vriend ons Ayman presenteerde. Ayman had ons de P4P House ter beschikking gesteld en werd hij onze redder in nood! We hebben kennis gemaakt met sommige leden van Play 4 Peace en deden enkele (sportieve) activiteiten die zeer verrijkend waren zoals: golf, inspirational talks, voetbal en dergelijke. De energie en diversiteit in deze vereniging is buitengewoon. Het is een vereniging met zeer mooie ideeën die als hoofddoel hebben om sociale en culturele barrières te breken onder andere met behulp van sport. Ik raad iedereen aan om zich aan te sluiten om deel uit te maken van verandering in deze maatschappij! 

Zoals Mahatma Gandhi zei: “Be the change you want to see in the world.”

Hatim Atmani

Mailing-List

X
Wij respecteren uw privacy.